Анкета
Да ли користите онлајн услуге библиотеке?golubList za mlade koji je izlazio u Somboru
od 1879. do 1913.

Најчитанија књига

Најчитанија књига код најмлађих

Јежић Мики је стално љут, Николета Новак

Јежић Мики је стално љут, Николета Новак

Јежић Мики стално проналази разлог да буде љут и да започне свађу са осталим становницима шуме. Због таквог понашања, сви почињу да га избегавају и он више нема другаре за игру...

Најчитанија књига код оних мало старијих

Kњига о дрвећу, Натали Торџман

Kњига о дрвећу, Натали Торџман

Kако расте дрвеће? Чему служи корен? Kоја је улога цветова? Kоје дрвеће задржава лишће и током зиме? Шта је фотосинтеза? Да ли се дрвеће међусобно споразумева?

Сазнај колико је дрвеће разноврсно и различито помоћу врхунских илустрација и садржаја који је је информативан, забаван и лак за читање. Научи како да их препознаш и заштитиш у природи. Упознај се са занимљивостима из њиховог живота!

 

Хари Потер и камен мудрости, Џоан Кетлин Роулинг

Хари Потер и камен мудрости, Џоан Кетлин Роулинг

Остављен као беба на прагу куће у Шимшировој улици број 4, Хари Потер одраста у остави испод степеништа, као мета сталних малтретирања тетке, тече и њиховог Дадлија. Али када сове почну да опседају њихов дом, носећи на њега адресирана писма, живот му се из корена мења. Од полуџина Хагрида сазнаје за своје чаробњачко наслеђе и магијски свет скривен иза кулиса свакидашњице, попут перона девет и три четвртине, почетне станице чаробног воза који Харија воид до Хогвортса, школе за вештичарење и чаробњаштво, срца света магије!